Το USRobotics 56K USB Modem παρέχει την απόδοση και την αξιοπιστία για την οποία φημίζεται η USRobotics, σε μια μικρή και ευέλικτη μορφή. Αυτό το βασισμένο σε ελεγκτή μόντεμ ενσωματώνει ισχυρές λειτουργίες επεξεργασίας επικοινωνιών στη συσκευή του μόντεμ, για εγγυημένη απόδοση, χωρίς να χρησιμοποιεί την υπολογιστική ισχύ του υπολογιστή σας. Επίσης, διαθέτει εκτεταμένη συμβατότητα με όλα τα κύρια λειτουργικά συστήματα, συμπεριλαμβανομένων των Linux, Windows και Macintosh.

Το είναι συμβατό με προηγούμενα μοντέλα και θα επιχειρήσει να επιτύχει την υψηλότερη δυνατή ταχύτητα, όταν συνδέεται με έναν πάροχο υπηρεσιών.

Το πρότυπο V.92 είναι μια πρόσφατη βελτίωση της τεχνολογίας 56K. Επικοινωνήστε με τον πάροχο υπηρεσιών που χρησιμοποιείτε για να μάθετε αν ο πάροχος ISP σας προσφέρει τεχνολογία V.92. Το USRobotics προσφέρει λειτουργίες V.92 που βελτιώνουν το πρότυπο V.90.

Περιεχόμενο συσκευασίας

Απαιτήσεις συστήματος

Λειτουργικό σύστημα

Άλλο


* Πρέπει να είστε συνδρομητής στην υπηρεσία Αναμονής κλήσεων της τηλεφωνικής εταιρείας που χρησιμοποιείτε, προκειμένου να χρησιμοποιείτε τη δυνατότητα "Modem On Hold".