Δεν λαμβάνω ειδοποιήσεις για εισερχόμενες κλήσεις ενώ είμαι συνδεδεμένος.

Λύση 1:

Εάν το εικονίδιο USR MoH δεν υπάρχει στην περιοχή ενημέρωσης, κάντε κλικ στο Windows Start (Έναρξη) > (All) Programs [(Όλα τα) Προγράμματα] > U.S. Robotics > USR MoH για να εκκινήσετε το πρόγραμμα MoH.

Λύση 2:

Επιβεβαιώστε ότι η υπηρεσία αναμονής κλήσης είναι διαθέσιμη. Για να το επιβεβαιώσετε, εκτελέστε μία τυπική φωνητική κλήση χρησιμοποιώντας τη γραμμή του μόντεμ και πείτε σε κάποιον να καλέσει αυτό το νούμερο από κάποιο άλλο τηλέφωνο. Θα πρέπει να ακουστεί ο ήχος εισερχόμενης κλήσης από το τηλεφωνικό δίκτυο. Εάν δεν ακούσετε τον ήχο, βεβαιωθείτε από την τηλεφωνική εταιρεία ότι η υπηρεσία Αναμονής κλήσης είναι διαθέσιμη και λειτουργεί κανονικά στην τηλεφωνική γραμμή σας. Η τηλεφωνική εταιρεία θα μπορεί επίσης να σας εξηγήσει τον τρόπο ενεργοποίησης της Αναμονής κλήσης, εάν δεν είναι ενεργή από προεπιλογή.

Λύση 3:

Θα ειδοποιηθείτε για εισερχόμενες κλήσεις μόνον εάν έχετε δημιουργήσει σύνδεση με τη χρήση των πρωτοκόλλων V.90 ή V.92 . Εάν συνδεθείτε μέσω κάποιου άλλου πρωτοκόλλου εκτός του V.90 ή V.92 (όπως το V.34), δεν θα ειδοποιηθείτε για τις εισερχόμενες κλήσεις.