Το μόντεμ μου δεν επιτυγχάνει ταχύτητα σύνδεσης στο Διαδίκτυο 56 K.*

Λύση 1:

Επικοινωνήστε με τον πάροχο υπηρεσιών που χρησιμοποιείτε για να επιβεβαιώσετε ότι ο αριθμός που καλείτε υποστηρίζει ταχύτητες V.90/V.92.

Λύση 2:

Επικοινωνήστε με την τηλεφωνική εταιρεία για να βεβαιωθείτε ότι η τηλεφωνική γραμμή για το μόντεμ υποστηρίζει ταχύτητες V.90/V.92.

Λύση 3:

Οι παρεμβολές της γραμμής ή η δρομολόγηση της τηλεφωνικής κλήσης προς τον πάροχο υπηρεσιών ενδέχεται να μειώσει την ταχύτητα της σύνδεσης. Δοκιμάστε να επαναλάβετε την κλήση.

Λύση 4:

Βεβαιωθείτε ότι το μόντεμ συνδέεται σε διακομιστή V.90/V.92. Δύο μόντεμ 56 K δεν θα συνδεθούν μεταξύ τους με ταχύτητες 56 K.

 

* Δυνατότητα λήψης με ταχύτητα έως 56 Kbps και αποστολής με ταχύτητα έως 48 Kbps (ή 31,2 Kbps με διακομιστή V.90). Λόγω των κανονισμών FCC σχετικά με την έξοδο ισχύος, οι ταχύτητες λήψης περιορίζονται στα 53,3 Kbps. Η πραγματική ταχύτητα πιθανόν να διαφέρει. Οι δυνατότητες V.92 και V.90 απαιτούν συμβατή τηλεφωνική γραμμή και υποστήριξη από τον παροχέα υπηρεσιών Διαδικτύου (ISP) που χρησιμοποιείτε. Τα μόντεμ της USRobotics που διαθέτουν βελτιώσεις V.92 είναι συμβατά και με τα παλαιότερα συστήματα και χρησιμοποιούν την υψηλότερη δυνατή ταχύτητα όταν συνδέονται με πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου. Οι τυπικές ταχύτητες λήψης έχουν εύρος από 40 Kbps έως 53 Kbps.