De wizard Nieuwe hardware gevonden wordt gestart als ik de camera opnieuw op de computer aansluit.

Oplossing:

Windows Vista

Als u de van de computer loskoppelt en vervolgens op een andere USB-poort aansluit, wordt de wizard Nieuwe hardware gevonden mogelijk opgestart.

1. Klik op Stuurprogramma's zoeken en installeren (aanbevolen) in het venster Nieuwe hardware gevonden.
  2. Klik op Doorgaan wanneer hier om wordt gevraagd.

Windows XP en 2000

Als u de van de computer loskoppelt en vervolgens op een andere USB-poort aansluit, wordt de wizard Nieuwe hardware gevonden mogelijk opgestart.

1. Als de wizard Nieuwe hardware gevonden u vraagt of u verbinding met de Windows-site voor updates wilt maken, selecteert u Nee, niet op dit moment en klikt u op Volgende.
  2. Selecteer De software automatisch installeren (aanbevolen) en klik op Volgende.