De beeldkwaliteit is slecht.

Oplossing:

Mogelijk is de camera niet scherp gesteld. Draai de lens om het beeld scherp te stellen. Afhankelijk van hoe snel het beeld wordt vernieuwd, kan het nodig zijn een paar seconden te wachten nadat u de lens hebt gedraaid. Draai de lens totdat het beeld scherp is.

Oplossing:

Het onderwerp in het beeld kan er donker uitzien als het achtergrondlicht te fel is. Zet eventuele lampen achter het onderwerp uit of doe in geval van een raam de gordijnen dicht.

Oplossing:

Mogelijk zijn er op het tabblad Settings (Instellingen) van het venster Video Device Properties (Eigenschappen video-apparaat) wijzigingen aangebracht. Klik op de knop Default (Standaard) om de fabrieksinstellingen te herstellen.

Oplossing:

Reinig de lens.