Ik kan geen MAXg-verbinding (125 Mbps) tot stand brengen met een Wireless MAXg Router.

Mogelijke oplossing:

Controleer of MAXg is ingeschakeld voor de optie Acceleration (Acceleratie) in het gedeelte Wireless (Draadloos) van de web-interface van de Wireless MAXg Router. U vindt deze optie in het onderdeel Transmission (Overdracht) van het gedeelte Wireless (Draadloos). Open de web-interface, klik op het tabblad Wireless (Draadloos) en stel Acceleration (Acceleratie) in op MAXg in het onderdeel Transmission.

Mogelijke oplossing:

Een lage kwaliteit en klein bereik van een verbinding kan worden veroorzaakt door interferentie in de omgeving, die kan worden veroorzaakt door loodverf en betonnen muren. Probeer de antenne van de Wireless MAXg Router of de draadloze clients te verplaatsen om de kwaliteit van de verbinding te verbeteren.

Mogelijke oplossing:

Sommige elektronische apparaten zoals 2,4 Ghz-telefoons en magnetrons kunnen invloed hebben op het draadloze signaal en daarmee op het draadloze bereik en de kwaliteit van de verbinding. Probeer een draadloze verbinding tot stand te brengen op een ander kanaal.

Mogelijke oplossing:

Als er een draadloze client is die de MAXg-functie niet ondersteunt en als die op de Wireless MAXg Router is aangesloten, dan zal de Wireless MAXg Router naar de normale 54g-modus overschakelen en geen MAXg-acceleratie gebruiken.