Přehled konfiguračního nástroje USRobotics Ndx

V konfiguračním nástroji můžete vytvářet a upravovat nastavení bezdrátového připojení, zobrazovat informace o kartě Ndx PC Card nebo adaptéru PCI Adapter a provádět diagnostické testy zařízení.

Podrobnější informace o ostatních funkcích konfiguračního nástroje lze získat klepnutím na tlačítko Help (Nápověda) v konfiguračním nástroji.

Poznámka: Vzhled konfiguračního nástroje se může mírně lišit v závislosti na používaném operačním systému Windows.

V oblasti Wireless Networks (Bezdrátové sítě) můžete nalézt dostupná zařízení bezdrátové sítě a vytvářet připojení. Můžete rovněž vytvořit nové položky pro zařízení bezdrátové sítě, která se nezobrazují v seznamu.

V oblasti Link Status (Stav linky) se zobrazují informace o aktuálním bezdrátovém připojení.

V oblasti Statistics (Statistika) si můžete prohlédnout údaje vztahující se k síové komunikaci probíhající prostřednictvím vašeho bezdrátového připojení.

V oblasti Site Monitor (Sledování stanic) jsou zobrazena zařízení bezdrátové sítě, k nimž by se mohla připojit vaše karta Wireless Ndx PC Card nebo adaptér PCI Adapter. Chcete-li se připojit k zařízení v tomto seznamu, přejděte do oblasti Wireless Networks (Bezdrátové sítě).

V oblasti Diagnostics (Diagnostika) máte možnost spustit soubor testů karty Wireless Ndx PC Card nebo adaptéru PCI Adapter a svého bezdrátového připojení.

V oblasti Information (Informace) lze nalézt informace o verzi karty Wireless Ndx PC Card nebo adaptéru PCI Adapter.