Na de installatie verbinding met een draadloze router of een access point tot stand brengen

Raadpleeg voor het tot stand brengen van een verbinding met een Ndx of een ander gecertificeerd SecureEasySetup draadloos netwerkapparaat Uw PC Card of PCI Adapter verbinden met een gecertificeerd(e) SecureEasySetup draadloze router of access point.

Raadpleeg voor het tot stand brengen van een handmatige verbinding met een router of access point Uw PC Card of PCI Adapter handmatig verbinden met een draadloze router of access point.

Uw PC Card of PCI Adapter verbinden met een gecertificeerd(e) SecureEasySetup draadloze router of access point

Met de SecureEasySetup Wizard is het verbinden van uw USRobotics Wireless Ndx PCI Adapter of PC Card met een USRobotics Wireless Ndx Router of Access Point even eenvoudig als een druk op een knop. De SecureEasySetup Wizard brengt de communicatie automatisch tot stand en stelt de beveiliging tussen de PCI Adapter of PC Card en een Ndx Router of Access Point in.

1. Selecteer USRobotics Ndx SecureEasySetup Wizard in de map Programma's in het menu Start.
  2. Klik op Next (Volgende) en volg de aanwijzingen op het scherm op. De beveiliging en de communicatie tussen de/het gecertificeerd(e) SecureEasySetup draadloze router of access point en de PC Card of PCI Adapter worden automatisch geconfigureerd.

Aan het einde van de installatieprocedure hebt u de mogelijkheid de naam van het netwerk en de beveiligingsinstellingen af te drukken of in een bestand op te slaan.

Uw PC Card of PCI Adapter handmatig verbinden met een draadloze router of access point

Windows Vista

U dient Windows te gebruiken om een draadloze verbinding tot stand te brengen.

1. Klik met de rechtermuisknop op het configuratiehulpprogramma voor de Wireless Ndx in de systeembalk en selecteer Connect Using Wizard (Verbinden met gebruik van wizard).
  2. Dubbelklik als dit wordt vermeld op het draadloze netwerk om een verbinding tot stand te brengen. Voer als daar om wordt gevraagd de beveiligingssleutel/sleutelcode van het draadloze netwerk in.

Ga als volgt te werk als het draadloze netwerk niet wordt vermeld:

Alle andere Windows-besturingssystemen:

Met de Wireless Networks Wizard en met het configuratiehulpprogramma kunt u handmatig een draadloze verbinding tot stand brengen.

De Wireless Networks Wizard gebruiken

1. Open het configuratiehulpprogramma van de USRobotics Wireless Ndx en selecteer het tabblad Wireless Networks (Draadloze netwerken).
  2. Open het menu Add (Toevoegen) en selecteer Use Wizard (Wizard gebruiken). Selecteer een draadloos netwerk in de lijst en klik op Next (Volgende).
  3. Als de beveiliging voor het aangegeven draadloze netwerkapparaat is ingeschakeld, dient u bij Network key (Netwerksleutel) de netwerksleutel in te voeren. Klik op Next (Volgende) en vervolgens op Connect (Verbinden). Klik als er de beveiliging voor het aangegeven draadloze netwerkapparaat niet is ingeschakeld op Connect (Verbinden).
  4. U dient nu verbinding met het aangegeven draadloze netwerkapparaat te hebben.

Het configuratiehulpprogramma gebruiken

1. Open het configuratiehulpprogramma van de USRobotics Wireless Ndx en selecteer het tabblad Wireless Networks (Draadloze netwerken).
  2. Open het menu Add (Toevoegen) en selecteer Use Utility (Hulpprogramma gebruiken).
  3. Klik op Select (Selecteren) om een lijst met draadloze apparaten weer te geven.
  4. Selecteer een draadloos apparaat.
  5. Klik als u het juiste apparaat niet ziet op Refresh (Vernieuwen) om de lijst bij te werken. Klik als u het juiste apparaat nog steeds niet ziet op Cancel (Annuleren) en voer de netwerknaam van het apparaat handmatig in.
  6. Klik op OK.
  7. Voer indien van toepassing de relevante verbindings- en beveiligingsinformatie voor het draadloze netwerkapparaat in en klik op OK.
  8. Klik op OK. De Ndx PC Card of PCI Adapter probeert verbinding met het draadloze netwerk te maken. Open als de kaart of adapter geen verbinding met het draadloze netwerk kan maken het tabblad Wireless Networks (Draadloze netwerken) in het configuratiehulpprogramma. Selecteer vervolgens het draadloze netwerk en klik op Edit (Bewerken). Controleer of de informatie voor het draadloze netwerkapparaat juist is en klik op OK.