Overzicht van het configuratiehulpprogramma van de USRobotics Ndx

Via het configuratiehulpprogramma kunt u de instellingen voor draadloze verbindingen toewijzen en wijzigen, de informatie over uw Ndx PC Card of PCI Adapter bekijken en diagnostische tests op uw apparaat uitvoeren.

Klik voor meer informatie over de verschillende gedeelten van het configuratiehulpprogramma op Help in het configuratiehulpprogramma.

Opmerking: afhankelijk van uw Windows-versie kan het configuratiehulpprogramma er wellicht iets anders uitzien.

In het gedeelte Wireless Networks (Draadloze netwerken) kunt u draadloze netwerkapparaten vinden en verbindingen maken. U kunt ook nieuwe vermeldingen voor draadloze netwerkapparaten maken als deze niet in de lijst staan.

In het gedeelte Link Status (Linkstatus) wordt informatie over uw huidige draadloze verbinding weergegeven.

Onder Statistics (Statistieken) vindt u gegevens over het netwerkverkeer via uw draadloze verbinding.

Onder Site Monitor (Sitemonitor) vindt u de draadloze netwerkapparaten waarmee uw Wireless Ndx PC Card of PCI Adapter verbinding kan maken. Ga als u verbinding wilt maken met een apparaat dat u in deze lijst hebt gezien naar het gedeelte Wireless Networks (Draadloze netwerken).

In het gedeelte Diagnostics (Diagnostische gegevens) kunt u een reeks tests op uw Wireless Ndx PC Card of PCI Adapter en op uw draadloze verbinding uitvoeren.

In het gedeelte Information (Informatie) kunt u de versiegegevens van uw Wireless Ndx PC Card of PCI Adapter bekijken.