A USRobotics Ndx konfigurációs segédprogram áttekintése

A konfigurációs segédprogramban létrehozhatja és szerkesztheti a vezeték nélküli kapcsolatok beállításait, megtekintheti az Ndx PC Card vagy PCI Adapter információit, és diagnosztikai teszteket hajthat végre az eszközön.

A konfigurációs segédprogram különböző területeiről részletesebb információt kap, ha megnyomja a Help (súgó) gombot a konfigurációs segédprogramban.

Megjegyzés: Az Ön által használt Windows verziótól függően a konfigurációs segédprogram megjelenése kissé eltérő lehet.

A Wireless Networks (vezeték nélküli hálózatok) területen megkeresheti az elérhető vezeték nélküli hálózati eszközöket, és kapcsolatokat hozhat létre. Létrehozhat bejegyzéseket is a listán nem szereplő, vezeték nélküli hálózati eszközök számára.

A Link Status (kapcsolati állapot) területen a jelenlegi vezeték nélküli kapcsolatra vonatkozó adatok jelennek meg.

A Statistics (statisztika) részben a vezeték nélküli kapcsolaton zajló hálózati adatforgalom eredményét tekintheti meg.

A Site Monitor (helyszín megfigyelése) részben azokat a vezeték nélküli hálózati eszközöket láthatja, melyekhez a Wireless Ndx PC Card vagy PCI Adapter képes kapcsolódni. Ha olyan eszközhöz kíván csatlakozni, amely nem szerepel ebben a listában, menjen a Wireless Networks (vezeték nélküli hálózatok) területre.

A Diagnostics (diagnosztika) területen a Wireless Ndx PC Card vagy PCI Adapter, illetve a vezeték nélküli kapcsolat számos különböző tesztje végezhető el.

Az Information (információ) területen a Wireless Ndx PC Card vagy PCI Adapter verzióinformációját tekintheti meg.