Wireless PCI Card (adaptern) fungerar inte på rätt sätt och jag måste kanske avinstallera enheten.

Windows Vista-användare

1. Klicka på Windows Start > Kontrollpanelen > Program > Program och funktioner.
  1. Välj adaptern och klicka på Avinstallera.
  1. När datorn är klar med avinstallationen slår du av datorn och tar bort adaptern från datorn.

Varning! Undvik risken för elektriska stötar genom att se till att datorn och all kringutrustning är avstängd och urkopplad.

Windows XP-användare

1. Klicka på Windows Start > Kontrollpanelen > Lägg till/ta bort program > USRobotics Wireless Ndx Adapter och sedan på Ta bort.
  2. När datorn är klar med avinstallationen slår du av datorn och tar bort adaptern från datorn.

Varning! Undvik risken för elektriska stötar genom att se till att datorn och all kringutrustning är avstängd och urkopplad.

Windows 2000-användare

1. Klicka på Windows Start > Inställningar > Kontrollpanelen > Lägg till/ta bort program > USRobotics Wireless Ndx Adapter och sedan på Ta bort.
  2. När datorn är klar med avinstallationen slår du av datorn och tar bort adaptern från datorn.

Varning! Undvik risken för elektriska stötar genom att se till att datorn och all kringutrustning är avstängd och urkopplad.