De trådlösa klienterna ser ut att kommunicera, men de visas inte på skärmen Den här datorn eller på skärmen Mina nätverksplatser.

Möjlig lösning:

Kontrollera att fil- och skrivardelning är aktiverat på alla datorer i nätverket.

1. Öppna Kontrollpanelen.
    Windows Vista eller XP-användare: Om du har visningen inställd på kategoriläge i Windows Vista eller XP klickar du på Växla till klassiskt läge.
    1. I Kontrollpanelen dubbelklickar du på ikonen Nätverks- och delningscenter, ikonen Nätverksanslutningar eller ikonen Nätverks- och fjärranslutningar, beroende på vilken version av Windows du har.
    2. Högerklicka på nätverksanslutningen för ditt trådlösa nätverkskort och sedan på Egenskaper.
    3. På skärmen med egenskaper för nätverksanslutningen kontrollerar du att kryssrutan Fil- och skrivarresurs för Microsoft-nätverk är markerad. Om posten inte finns klickar du på Installera. I dialogrutan Välj nätverkskomponent väljer du Tjänst och klickar på Lägg till. I dialogrutan Välj nätverkstjänst väljer du Fil- och skrivarresurs för Microsoft-nätverk och klickar på OK. Stäng skärmen med egenskaper för nätverksanslutningen.
    4. Stäng skärmen Nätverksanslutningar.