Ik kan geen MAXg-verbinding (125 Mbps) tot stand brengen met een Wireless MAXg Router.

Mogelijke oplossing:

Controleer of MAXg (125 Mbps) is ingeschakeld voor de optie Acceleration (Acceleratie) in het gedeelte Wireless (Draadloos) van de webinterface van de Wireless MAXg Router. U vindt deze optie in het onderdeel Transmission (Overdracht) van het gedeelte Wireless (Draadloos). Open de webinterface, klik op het tabblad Wireless en stel Acceleration in op MAXg (125 Mbps) in het onderdeel Transmission.

Mogelijke oplossing:

Een lage kwaliteit en klein bereik van een verbinding kan worden veroorzaakt door interferentie in de omgeving, die kan worden veroorzaakt door loodverf en betonnen muren. Probeer de antenne van de Wireless MAXg Router of de draadloze clients te verplaatsen om de kwaliteit van de verbinding te verbeteren.

Mogelijke oplossing:

Sommige elektronische apparaten zoals 2,4 GHz-telefoons en magnetrons kunnen invloed hebben op het draadloze signaal en daarmee op het draadloze bereik en de kwaliteit van de verbinding. Probeer de antenne van de Wireless MAXg Router te bewegen of verplaats de draadloze clients of de draadloze router om de kwaliteit van de verbinding te verbeteren. U kunt ook een draadloze verbinding proberen tot stand te brengen op een ander kanaal.

Mogelijke oplossing:

Als een draadloze client geen ondersteuning biedt voor de MAXg-functie (125 Mbps) en als deze client is verbonden met de Wireless MAXg Router, zal de Wireless MAXg Router overschakelen op de normale 54g-modus en geen MAXg-acceleratie (125 Mbps) gebruiken.

 

 

Terug naar de pagina Problemen oplossen