De U.S. Robotics-interface start niet als ik de installatie-cd plaats.

Mogelijke oplossing:

Sommige programma's kunnen de autorun van Windows uitschakelen. Sluit alle geopende programma's en plaats de installatie-cd opnieuw in het station. Als de interface van de installatie-cd niet automatisch wordt opgestart, klikt u in Windows op Start en vervolgens op Uitvoeren. Typ in het dialoogvenster Uitvoeren de tekst D:\setup.exe. Als D niet de aanduiding van uw cd-rom-station is, typt u niet D, maar de betreffende letter.