Ik kan niet communiceren met een access point of draadloze router.

Mogelijke oplossing:

Controleer of elke Wireless MAXg USB Adapter die u wilt aansluiten op het draadloze netwerk, in het configuratiehulpmiddel is ingesteld op de modus Infrastructure (Infrastructuur). Als uw Wireless MAXg USB Adapter niet is ingesteld op de modus Infrastructure, kan deze niet communiceren met een access point of draadloze router.

Mogelijke oplossing:

Bepaal het MAC-adres van de draadloze router of access point. Het MAC-adres bevindt zich gewoonlijk op een label van de draadloze routers en access points. Controleer het MAC-adres en controleer of u verbinding hebt gemaakt met de juiste draadloze router of het juiste access point.

Mogelijke oplossing:

Controleer of het configuratiehulpmiddel is geïnstalleerd voor uw Wireless MAXg USB Adapter en of het uw Wireless MAXg USB Adapter opmerkt.

Mogelijke oplossing:

Controleer of de juiste verificatie-modus en coderingssleutel worden gebruikt. Als u de configuratie-instellingen van uw draadloze router of access point hebt gewijzigd, dient u ook de instellingen van elke Wireless MAXg USB Adapter te wijzigen die met dit netwerk wordt verbonden. De instellingen van uw Wireless MAXg USB Adapter moeten overeenkomen met de nieuwe instellingen van de draadloze router of het access point. Als het probleem nog steeds niet is opgelost, herstelt u de standaardinstellingen van alle draadloze routers of access points en draadloze netwerkadapters en probeert u het nogmaals.