Ik kan geen draadloze verbinding tot stand brengen met een draadloze router of access point.

Mogelijke oplossing:

Controleer of u dezelfde instellingen voor netwerknaam (SSID) en beveiliging gebruikt als de draadloze router of het access point. Voer de volgende stappen uit om de instellingen te controleren en, indien nodig, bij te werken.

1. Klik ofwel met de rechtermuisknop op het configuratiehulpmiddelpictogram in de systeembalk en selecteer Open Utility (Configuratiehulpmiddel openen) ofwel met de linkermuisknop op het configuratiehulpmiddelpictogram en klik op Advanced (Geavanceerd).
  2. Blader op het tabblad Draadloze netwerken door de lijst met beschikbare draadloze netwerken en zoek het juiste netwerk. Als het juiste draadloze netwerk niet wordt weergegeven, klikt u op Refresh (Vernieuwen) om de lijst bij te werken. Als u het juiste netwerk hebt gevonden, selecteert u het en klikt u op Configure (Configureren). Als het draadloze netwerk nog steeds niet wordt weergeven, klikt u op Add (Toevoegen) in het gedeelte Preferred networks (Voorkeursnetwerken) en werkt u handmatig de juiste informatie bij om de vermelding aan te maken.
  3. Als het venster Eigenschappen verschijnt, controleert en werkt u indien nodig de juiste verbinding en beveiligingsinformatie bij voor het draadloze netwerkapparaat. Zorg dat het selectievakje naast This is a computer-to-computer (ad hoc) network (Dit is een computer-naar-computer (ad hoc) netwerk) niet is ingeschakeld. Als u klaar bent, klikt u op OK.
  4. Klik in het hoofdvenster op Apply (Toepassen) waarna er een verbinding tot stand wordt gebracht.