Jag har ändrat inställningarna för den trådlösa routern och nu kan jag inte längre ansluta till den.

Möjlig lösning:

Öppna konfigurationsverktyget för dina trådlösa nätverkskort och kontrollera att du ansluter till rätt Wireless MAXg Router genom att verifiera MAC-adressen, nätverksnamnet (SSID) och säkerhetsinställningarna. MAC-adressen anges på etiketten under Wireless MAXg Router. Kontrollera att rätt lösenord och krypteringsalternativ används. Om du ändrat inställningarna i konfigurationen av Wireless MAXg Router måste du även ändra inställningarna för alla trådlösa nätverksadaptrar som ansluts till det här nätverket. Inställningarna för de trådlösa nätverksadaptrarna måste stämma överens med de nya inställningarna för Wireless MAXg Router.