Det går inte att kommunicera med den trådlösa åtkomstpunkten eller routern.

Möjlig lösning:

Se till att den Wireless MAXg USB Adapter som du vill ansluta till det trådlösa nätverket är i det infrastrukturella läget i konfigurationsverktyget. Om Wireless MAXg USB Adapter inte är i infrastrukturellt läge går det inte att upprätta kommunikation med åtkomstpunkter eller trådlösa routrar.

Möjlig lösning:

Ta fram MAC-adressen till den önskade trådlösa routern eller åtkomstpunkten. MAC-adressen hittar du vanligtvis på en etikett på den trådlösa routern eller åtkomstpunkten. Kontrollera MAC-adressen och att du ansluter till rätt trådlös router eller åtkomstpunkt.

Möjlig lösning:

Kontrollera att konfigurationsverktyget är installerat för Wireless MAXg USB Adapter och att din Wireless MAXg USB Adapter identifieras i verktyget.

Möjlig lösning:

Se till att rätt autentiseringsläge och krypteringsnyckel används. Om du har ändrat inställningarna i konfigurationen av din trådlösa router eller åtkomstpunkt måste du även ändra inställningarna för varje Wireless MAXg USB Adapter som är ansluten till nätverket. Inställningarna för Wireless MAXg USB Adapter måste stämma överens med de nya inställningarna för den trådlösa routern eller åtkomstpunkten. Om problemen kvarstår återställer du alla trådlösa åtkomstpunkter, routrar och trådlösa nätverkskort till fabriksinställningarna och försöker igen.