Ik heb de instellingen van de draadloze router gewijzigd en ik kan geen verbinding meer maken met de draadloze router.

Mogelijke oplossing:

Aan de hand van het MAC-adres, de netwerknaam (SSID) en de beveiligingsinstellingen kunt u in het configuratiehulpmiddel van uw draadloze netwerkadapters controleren of u verbinding probeert te maken met de juiste Wireless MAXg Router. Het MAC-adres staat op het label aan de onderkant van de Wireless MAXg Router. Controleer of de juiste opties voor de coderingstekenreeks en codering zijn ingesteld. Als u de configuratie-instellingen van de Wireless MAXg Router hebt gewijzigd, moet u ook de instellingen wijzigen van elke draadloze netwerkadapter die verbinding maakt met dit netwerk. De instellingen van de draadloze netwerkadapters moeten overeenkomen met de nieuwe instellingen van de Wireless MAXg Router.