Het draadloze netwerk waar ik verbinding mee wil maken, verschijnt niet in de lijst Available Networks (Beschikbare netwerken) van het configuratiehulpmiddel.

Mogelijke oplossing:

Controleer of uw access point of draadloze router goed functioneert.

Mogelijke oplossing:

Controleer de netwerknaam (SSID) van het draadloze netwerk en controleer of uw access point of wireless router is ingesteld om de netwerknaam (SSID) uit te zenden.

Mogelijke oplossing:

Wijzig het kanaal op het access point of de draadloze router en klik op Refresh (Vernieuwen) op het tabblad Wireless Networks (Draadloze netwerken).

Mogelijke oplossing:

Als het juiste draadloze netwerk nog steeds niet wordt weergegeven, klikt u op Add (Toevoegen) in het gedeelte Preferred networks (Voorkeursnetwerken) en werkt u handmatig de juiste informatie bij om de vermelding toe te voegen.