Mijn Wireless MAXg Router komt niet in de lijst voor als ik deze via een draadloze verbinding zoek.

Mogelijke oplossing:

Wellicht werkt u op een computer die zich te ver bij de Wireless MAXg Router vandaan bevindt. Probeer dichter naar de Wireless MAXg Router toe te gaan en klik op Refresh (Vernieuwen) op het tabblad Wireless Networks (Draadloze netwerken).

Mogelijke oplossing:

Controleer of u dezelfde netwerknaam (SSID) en beveiligingsgegevens gebruikt als zijn ingesteld in de Wireless MAXg Router.

Mogelijke oplossing:

Open een webbrowser terwijl u de computer hebt aangesloten met een kabel. Typ http://192.168.2.1 op de locatie- of adresregel van uw webbrowser om u aan te melden en toegang te krijgen tot de webinterface. Ga naar het gedeelte Wireless en controleer of Broadcast network name (Netwerknaam uitzenden) is ingeschakeld in de Wireless MAXg Router.

Raadpleeg voor meer informatie in het gedeelte Problemen oplossen het hoofdstuk Ik kan geen verbinding meer maken met het internet.