Az eszköz kezelése

A webes kezelőfelületen kattintson az Eszköz fülre. Ebben a fejezetben a Bridge adminisztratív funkcióinak leírását olvashatja.

A Bridge újraindítása

Ha a Wireless MAXg Bridge nem működik megfelelően, a Reboot (újraindítás) gombra kattintva újraindíthatja az útválasztót.

A Bridge frissítése

A készülékszoftver új verziója jelenik meg, ha új vagy frissített szolgáltatások válnak elérhetővé. Ha tudni szeretné, hogy vannak-e frissítések a Wireless MAXg Bridge készülékszoftveréhez, győződjön meg róla, hogy internetkapcsolata aktív, és kattintson a Check for Update (frissítés keresése) gombra. A Wireless MAXg Bridge belép a U.S. Robotics honlapjára, és automatikusan megkeresi a frissítéseket.

Ha van elérhető új verzió, a készülékszoftver jelenlegi verziója jelenik meg. A készülék frissítéséhez hajtsa végre a következő lépéseket:

  1. Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat az új készülékszoftver letöltéséhez, majd mentse számítógépére a szoftvert.
  2. A Continue (tovább) gombra kattintva visszajut az Eszköz oldalra, és folytathatja a frissítést.
  3. A Browse (tallózás) gombra kattintva keresse meg és válassza ki az imént letöltött szoftverfájlt.
  4. Miután letöltötte, az Upgrade (frissítés) gombra kattintva kezdje meg a frissítést.
  5. Amikor a folyamat befejeződött, a készüléket újra kell indítani, ezért körülbelül 15 másodperc várakozás után a készülék kérni fogja, hogy kattintson a Continue (tovább) gombra.

Ezután az Eszköz rész Állapot oldalán a készülékszoftver új verzióját kell látnia. Ha nem látja, ismételje meg a frissítési eljárást.

Back Up Settings (beállítások biztonsági mentése)

Ezen a területen bármikor kattinthat a Back Up (biztonsági mentés) gombra. Ezzel a Wireless MAXg Bridge aktuális beállításairól készül egy fájl. Ez akkor lehet hasznos, ha a készülék több beállításának jelentős változtatását tervezi, és szeretne egy olyan biztonságos verziót, amelyet probléma esetén visszaállíthat. Olyan helyre mentse a beállítások állományát, amelyre emlékezni fog, ha a jövőben szüksége lenne rá. Ügyeljen rá, hogy ezt a fájlt semmiképpen se módosítsa.

Restore Settings (beállítások visszaállítása)

Ha a beállításokat visszaállította a gyári értékekre, vagy ha megváltoztatta a beállításokat, és a Bridge nem működik megfelelően, ezen a területen lehet visszaállítani a biztonsági mentésben tárolt beállításokat. Az előzőleg létrehozott biztonsági másolat megkereséséhez kattintson a Browse (keresés) gombra. Ha megtalálta, kattintson a Restore (visszaállítás) gombra, és a fájlban tárolt beállítások visszakerülnek a készülékbe. Ha nem készített biztonsági másolatot, és a Bridge nem működik megfelelően, szükség lehet a gyári beállítások visszaállítására.

Factory Settings (gyári beállítások)

Ha a Bridge összes személyes beállítását ki szeretné törölni, vagy ha a Bridge másik hálózathoz kívánja csatlakoztatni és ezért a beállítóvarázslóval újra fogja konfigurálni, a gyári beállítások visszaállításához ezen a területen kattintson a Reload (visszaállítás) gombra. Ezzel az összes jelenlegi beállítás elvész. Ez akkor lehet hasznos, ha egyes beállítások megváltoztatása után a készülék nem működik megfelelően.

A gyári alapbeállítások visszaállításának másik módszere, ha körülbelül öt-tíz másodpercig lenyomva tartja a Wireless MAXg Bridge RESET gombját. A gyári alapbeállítások visszaállításakor minden személyes beállítás elvész. Erre akkor lehet szükség, ha nem éri el a webes kezelőfelületet, vagy ha elfelejtette jelszavát.