Nem tudok vezeték nélküli kapcsolatot létesíteni a Wireless MAXg Bridge és a vezeték nélküli útválasztó vagy hozzáférési pont között.

Lehetséges megoldás:

Ha áthidalási üzemmódot használ, győződjön meg róla, hogy az útválasztó vagy hozzáférési pont támogatja a WDS hálózatokat. Ha nem így van, áthidalási módban nem lehetséges kapcsolatot teremteni a Wireless MAXg Bridge készülékkel. Az ad hoc és infrastruktúra üzemmódot azonban WDS nélkül is használhatja.

Lehetséges megoldás:

Ha a MAC-szűrés be van kapcsolva a vezeték nélküli útválasztóban vagy hozzáférési pontban, gondoskodjon róla, hogy a Bridge WLAN MAC-címe szerepeljen az elfogadott címek listájában, hogy a készülék ne szűrje ki.

Lehetséges megoldás:

Bizonyosodjon meg róla, hogy a meglévő hálózatéval azonos hálózatnév (SSID), csatorna- és biztonsági információkat használ.

Lehetséges megoldás:

Előfordulhat, hogy vezeték nélküli interferencia lépett fel. Bizonyosodjon meg róla, hogy a Bridge a vezeték nélküli útválasztóval vagy hozzáférési ponttal azonos csatornát használ. Az esetleges zavarok kiszűrése érdekében váltson csatornát. Ügyeljen rá, hogy minden vezeték nélküli eszköz ugyanazt a csatornát használja.

Vissza a Hibaelhárítás oldalra