Jag kan inte skapa en trådlös anslutning från Wireless MAXg Bridge till min trådlösa router eller åtkomstpunkt.

Möjlig lösning:

Om du använder bryggningsläget kontrollerar du att din trådlösa router eller åtkomstpunkt har stöd för WDS. Om så inte är fallet kan du inte upprätta en trådlös anslutning till Wireless MAXg Bridge via bryggningsläget. Du kan fortfarande använda infrastrukturellt läge eller ad-hoc-läge utan WDS.

Möjlig lösning:

Om din trådlösa router eller åtkomstpunkt har MAC-filtrering aktiverat kontrollerar du att WLAN-MAC-adressen för bryggan har angivits i listan tillåtna kontakter och inte filtreras bort.

Möjlig lösning:

Kontrollera att du använder samma nätverksnamn (SSID), kanal och säkerhetsinformation som inställningarna för ditt befintliga trådlösa nätverk.

Möjlig lösning:

Det kan uppstå en del trådlösa störningar. Kontrollera att samma kanal har angivits för bryggan som för din trådlösa router eller åtkomstpunkt. Minska potentiella störningar genom att ändra kanal. Kontrollera att du ställer in alla trådlösa enheter till samma kanal.