Wireless MAXg Bridge (USR5432)

MAXg-technologie biedt het grootste 802.11g-bereik in de branche, met optimale draadloze verbindingen naar uw pc's, laptops en andere draadloze apparaten. MAXg biedt ook de hoogste snelheid, maximaal 125 Mbps, zodat grote bestanden zoals MP3's, digitale foto's en digitale video snel en efficiënt over het netwerk worden verzonden. En met MAXg wordt uw netwerk bovendien beveiligd met een zeer uitgebreide beveiligingssuite, die bestaat uit Wi-Fi Protected Access (WPA), MAC-adresverificatie, enzovoort.

Dit hebt u nodig om te beginnen

Productaanzichten

Vooraanzicht

Voedingslampje: Dit lampje is groen als het apparaat actief is. Het lampje knippert als de router opnieuw wordt opgestart of ingesteld.

Draadloos-lampje:

Dit lampje is groen als de draadloze functionaliteit is ingeschakeld en knippert als er draadloze activiteit is.

Ethernet-lampje: Dit lampje is groen als er een apparaat is aangesloten. Het lampje knippert als er activiteit is op het LAN-netwerk.


Achteraanzicht

Antennepoort: De meegeleverde antenne moet op deze poort worden aangesloten.
LAN: De RJ-45 LAN-poort wordt gebruikt om de Wireless MAXg Bridge te verbinden met een draadloze router, een access point met routing-mogelijkheden of een computer met een werkende Ethernet-adapter.
RESET-knop: Als u de fabrieksinstellingen wilt herstellen, houdt u de RESET-knop vijf tot tien seconden ingedrukt met behulp van een paperclip. Als u de fabrieksinstellingen herstelt, gaan uw aangepaste instellingen voor de Wireless MAXg Bridge verloren. Als u de RESET-knop korter dan vijf seconden ingedrukt houdt, start de Wireless MAXg Bridge opnieuw op.
5VDC: Op deze poort dient u de stroomtoevoer naar de Wireless MAXg Bridge aan te sluiten.

R46.1153.00
rev 1 08/05