Ik kan geen draadloze verbinding opzetten van de Wireless MAXg Bridge naar mijn draadloze router of access point.

Mogelijke oplossing:

Als u de modus Bridge (Brug) gebruikt, dient u te controleren of uw draadloze router of access point ondersteuning biedt voor WDS. Zonder deze ondersteuning kunt u de modus Bridge niet gebruiken om een draadloze verbinding met de Wireless MAXg Bridge tot stand te brengen. De modus Infrastructure (Infrastructuur) of de modus Ad hoc (Ad hoc) kunt u wel zonder WDS gebruiken.

Mogelijke oplossing:

Als MAC-filtering is ingeschakeld op uw draadloze router of access point, dient u te controleren of het WLAN MAC-adres van de Bridge wordt vermeld in de lijst van toegelaten adressen zodat het niet wordt weggefilterd.

Mogelijke oplossing:

Controleer of de instellingen voor netwerknaam (SSID), kanaal en beveiligingsinformatie op de Bridge dezelfde zijn als op het draadloze netwerk.

Mogelijke oplossing:

Er is mogelijk storing op de draadloze verbinding. Stel de Bridge in op hetzelfde kanaal als de draadloze router of het access point. Om mogelijke storingen te verminderen, dient u het kanaal te veranderen. Controleer of alle netwerkapparaten hetzelfde kanaal gebruiken.