Wireless MAXg Range Extender (USR5441)

A MAXg technológia az iparban a legjobb, 802.11g hatótávolságot nyújtja, optimális vezeték nélküli kapcsolatot kínálva asztali számítógéphez, laptophoz és egyéb vezeték nélküli eszközökhöz. A MAXg biztosítja a legnagyobb sebességet is – akár 125 Mbps-ig –, amelynek segítségével a hálózaton gyorsan és hatékonyan vihetők át nagyméretű fájlok, például MP3-, digitális fotó- és digitális videofájlok. A MAXg maximális biztonsági csomaggal védi a hálózatot, amelynek elemei a Wi-Fi Protected Access (WPA), MAC-cím szűrése és egyebek.

Szükséges rendszerelemek

A termék nézetei

Elölnézet

Áramellátás LED: Ez a LED zölden világít, ha a készülék működik. A LED újraindítás vagy alaphelyzetbe állítás közben zölden villog..

Vezeték nélküli LED:

Ez a LED zölden világít, ha a vezeték nélküli funkció be van kapcsolva, és zölden villog, ha vezeték nélküli tevékenység folyik. A LED nem világít, ha a vezeték nélküli funkció ki van kapcsolva.

Ethernet LED: Ez a LED zölden világít, ha az eszköz csatlakoztatva van. WAN-tevékenység esetén villog.


Hátulnézet

Antennaport: A mellékelt antenna csatlakoztatási helye.
LAN: Az RJ-45 LAN porton keresztül a Wireless MAXg Range Extenderhez vezeték nélküli útválasztó vagy útválasztó funkcióval is rendelkező hozzáférési pont csatlakoztatható.
RESET (visszaállító) gomb: A gyári alapértékek visszaállításához iratkapocs segítségével nyomja be, és öt-tíz másodpercig tartsa benyomva a RESET gombot. Ha a gyári beállításokat visszaállítja, a Wireless MAXg Range Extender minden egyéni beállítása elvész. Ha a RESET gombot öt másodpercnél rövidebb ideig tartja nyomva, a Wireless MAXg Range Extender újraindul.
5VDC: Ez az aljzat a Wireless MAXg Range Extender tápegységének csatlakoztatására szolgál.

R46.1059.00
rev 3 06/05