Nem tudok vezeték nélküli kapcsolatot létesíteni a Wireless MAXg Range Extender és a vezeték nélküli útválasztó vagy hozzáférési pont között.

Lehetséges megoldás:

Győződjön meg róla, hogy a vezeték nélküli útválasztó vagy hozzáférési pont támogatja a WDS protokollt. Ha nem támogatja, akkor nem fog tudni kapcsolatot létesíteni a Range Extenderrel.

Lehetséges megoldás:

Ha a MAC-szűrés be van kapcsolva a vezeték nélküli útválasztóban vagy hozzáférési pontban, gondoskodjon róla, hogy a Range Extender WLAN MAC-címe szerepeljen az elfogadott címek listájában, hogy ne legyen kiszűrve.

Lehetséges megoldás:

Bizonyosodjon meg róla, hogy a meglévő hálózatéval azonos hálózatnév (SSID), csatorna- és biztonsági információkat használ.

Lehetséges megoldás:

Előfordulhat, hogy vezeték nélküli interferencia lépett fel. Bizonyosodjon meg róla, hogy a Range Extender a vezeték nélküli útválasztóval vagy hozzáférési ponttal azonos csatornát használ. Ha Auto (automatikus) beállítást használt, állítsa át a Range Extendert, a vezeték nélküli útválasztót vagy hozzáférési pontot és az összes vezeték nélküli klienst egy meghatározott csatorna használatára. Ügyeljen rá, hogy minden vezeték nélküli eszköz ugyanazt a csatornát használja.

Lehetséges megoldás:

Próbáljon meg a vezeték nélküli útválasztóhoz vagy hozzáférési ponthoz Ethernet-kábellel csatlakozni. Ha sikerült vezetékes kapcsolatot létrehozni, lépjen be a Range Extender webes kezelőfelületére, és ellenőrizze a vezeték nélküli beállításokat. A meglévő hálózatban ezeknek a beállításoknak mindenhol meg kell egyezniük.

Vissza a Hibaelhárítás oldalra