Ik kan niet communiceren met de Wireless MAXg Range Extender.

Mogelijke oplossing:

Controleer of alle draadloze PC-kaarten, PCI-adapters of USB-adapters zijn ingesteld op de modus Infrastructure (Infrastructuur). Controleer of u dezelfde instellingen voor netwerknaam (SSID) en beveiliging gebruikt als de Wireless MAXg Range Extender. Raadpleeg de documentatie van uw draadloze PC-kaart, PCI-adapter of USB-adapter om vast te stellen hoe u deze instellingen kunt veranderen.

Mogelijke oplossing:

Wellicht reageert uw Wireless MAXg Range Extender niet. Haal de stekker uit het stopcontact en steek deze er weer in om de Range Extender opnieuw op te starten.

Mogelijke oplossing:

Wellicht heeft de Wireless MAXg Range Extender geen geldig IP-adres ontvangen voor uw netwerk. Als het IP-adres is ingesteld op Dynamic (Dynamisch), dient de Range Extender te zijn verbonden met een apparaat waarop DHCP actief is. Als de Range Extender niet is verbonden met een netwerkapparaat waarop DHCP actief is, ontvangt de Range Extender geen IP-adres en kunt u er geen verbinding mee maken. Als u een statisch IP-adres gebruikt, dient u te controleren of het statische IP-adres zich in hetzelfde subnet bevindt als het IP-adres van uw computer. Raadpleeg het gedeelte LAN van het gedeelte Webinterface in de gebruikershandleiding voor meer informatie over de instellingen van het IP-adres.

Mogelijke oplossing:

Wellicht reageert uw Wireless MAXg Range Extender niet. Herstel de fabrieksinstellingen van de Range Extender om deze opnieuw te activeren. Als u de fabrieksinstellingen herstelt, gaan de aangepaste instellingen van de Range Extender verloren. Houd de RESET-knop vijf tot tien seconden lang ingedrukt. Als u aangepaste configuratie-instellingen gebruikt, dient u de wijzigingen opnieuw aan te brengen of uw instellingen te herstellen indien u over een back-upbestand beschikt.