Nadat ik de instellingen heb gewijzigd, kan mijn computer geen draadloze verbinding tot stand brengen met de Wireless MAXg Range Extender.

Mogelijke oplossing:

U kunt in het configuratiehulpprogramma van uw draadloze kaart of adapter controleren of u verbinding probeert te maken met de juiste Wireless MAXg Range Extender door het WLAN MAC-adres te controleren. Het WLAN MAC-adres staat op het label aan de onderzijde van de Range Extender. Controleer of de juiste opties voor de coderingstekenreeks en codering zijn ingesteld. Als u de configuratie-instellingen van de Range Extender hebt gewijzigd, dient u ook de instellingen van alle op dit netwerk aangesloten draadloze PC-kaarten, PCI-adapters of USB-adapters te wijzigen. De instellingen van de draadloze PC-kaarten, PCI-adapters of USB-adapters moeten overeenkomen met de nieuwe instellingen van de Wireless MAXg Range Extender.