Jag kan inte skapa en trådlös anslutning från Wireless MAXg Range Extender till min trådlösa router eller åtkomstpunkt.

Möjlig lösning:

Kontrollera att din trådlösa router eller åtkomstpunkt har stöd för WDS. Om den inte har det kan du inte upprätta en trådlös anslutning med Range Extender.

Möjlig lösning:

Om din trådlösa router eller åtkomstpunkt har MAC-filtrering aktiverat kontrollerar du att Range Extenders WLAN-MAC-adress har angivits i listan tillåtna kontakter och inte filtreras bort.

Möjlig lösning:

Kontrollera att du använder samma nätverksnamn (SSID), kanal och säkerhetsinformation som inställningarna för ditt befintliga trådlösa nätverk.

Möjlig lösning:

Det kan uppstå en del trådlösa störningar. Kontrollera att Range Extender är ställd till samma kanal som din trådlösa router eller åtkomstpunkt. Om de är ställda till Auto ändrar du Range Extender, den trådlösa routern eller åtkomstpunkten, och alla trådlösa klienter till en specifik kanal. Kontrollera att du ställer in alla trådlösa enheter till samma kanal.

Möjlig lösning:

Försök upprätta en anslutning till den trådlösa routern eller åtkomstpunkten med en Ethernet-kabel. Om du kan upprätta en trådbunden anslutning öppnar du Range Extenders webbaserade användargränssnitt och kontrollerar de trådlösa inställningarna. De inställningarna ska matcha de i det befintliga trådlösa nätverket.