Používám jiný operační systém než Windows a potřebuji konfigurovat přístupový bod Wireless MAXg Access Point.

Možné řešení:

Přístupový bod Wireless MAXg Access Point využívá postup instalace založený na operačním systému Windows. Uživatelé používající jiný operační systém než Windows musí nakonfigurovat přístupový bod pomocí následujících kroků.

  1. Síťové zařízení, ke kterému je přístupový bod připojen, je pravděpodobně vybaveno nějakou formou webového uživatelského rozhraní, ve kterém lze zobrazit seznam klientů. Údaje o způsobu zobrazení těchto informací naleznete v dokumentaci k síťovému zařízení.
  2. Po nalezení seznamu klientů vyhledejte přístupový bod ověřením adresy MAC v síti LAN, která je uvedena na štítku na spodní straně přístupového bodu, a adresy uvedené v seznamu. Zapište si adresu IP přístupového bodu pro budoucí použití.
  3. Spusťte webový prohlížeč, zadejte adresu IP přístupového bodu a stiskněte klávesu Enter. Otevře se webové uživatelské rozhraní přístupového bodu. Ověřte správnost všech údajů o připojení sítě, ke které je připojen přístupový bod. Pokud se k přístupovému bodu nemůžete připojit, zkontrolujte, zda jsou všechna připojení provedena důkladně a správně.

Návrat na stránku Řešení problémů