Nástroj pro vyhledávání zařízení Wireless MAXg nenalézá správný přístupový bod.

Možné řešení

Prověřte, zda jsou pevně připojena všechna fyzická připojení přístupového bodu.

Možné řešení:

Pokud Nástroj pro vyhledávání nenalezne správný přístupový bod, klepnutím na tlačítko Detect (Zjistit) znovu prohledejte síť.

Možné řešení:

Pokud po klepnutí na tlačítko Detect (Zjistit) není nalezen správný přístupový bod, proveďte následující kroky:

  1. Síťové zařízení, ke kterému je přístupový bod připojen, je pravděpodobně vybaveno nějakou formou webového uživatelského rozhraní, ve kterém lze zobrazit seznam klientů. Údaje o způsobu zobrazení těchto informací naleznete v dokumentaci k síťovému zařízení.
  2. Po nalezení seznamu klientů vyhledejte přístupový bod ověřením adresy MAC, která je uvedena na štítku na spodní straně přístupového bodu, a adresy uvedené v seznamu. Zapište si adresu IP přístupového bodu pro budoucí použití.
  3. Spusťte webový prohlížeč, zadejte adresu IP přístupového bodu a stiskněte klávesu Enter. Otevře se webové uživatelské rozhraní přístupového bodu. Ověřte správnost všech údajů o připojení sítě, ke které je připojen přístupový bod. Pokud se k přístupovému bodu nemůžete připojit, zkontrolujte, zda jsou všechna připojení provedena důkladně a správně.

Možné řešení:

Pokud je v počítači instalován více než jeden adaptér, ujistěte se, zda jste pro připojení k přístupovému bodu vybrali správný adaptér.

Návrat na stránku Řešení problémů