De LAN-instellingen configureren

Klik in de webinterface op het tabblad LAN. In dit gedeelte kunt u de LAN-instellingen (Local Area Network) van het Wireless MAXg Access Point configureren en aanpassen. Deze instellingen zijn alleen van toepassing op uw lokale netwerk.

IP Address (IP-adres)

In dit gedeelte kunt u de instelling voor IP address bekijken en wijzigen in Dynamic (Dynamisch) of Static (Statisch). Als u Dynamic kiest, hoeft u geen informatie op te geven.

Als u Static kiest, moet u het IP-adres, het subnetmasker, de gateway en de DNS-server opgeven. Het IP-adres is het netwerkadres van het Wireless MAXg Access Point en het adres dat u opgeeft in een webbrowser om toegang te krijgen tot de webinterface van het Access Point. Het subnetmasker geeft het IP-adresbereik van uw lokale netwerk voor het Access Point aan.