Ik gebruik een ander besturingssysteem dan Windows en wil het Wireless MAXg Access Point configureren.

Mogelijke oplossing:

Het Wireless MAXg Access Point gebruikt een installatieproces voor Windows. Gebruikers van een ander besturingssysteem dan Windows dienen de volgende stappen uit te voeren om het Access Point te configureren.

1. Het netwerkapparaat waarmee het Access Point is verbonden, heeft waarschijnlijk ook een soort webinterface waarmee u een client-lijst kunt opvragen. Raadpleeg de documentatie van uw netwerkapparaat voor aanwijzingen over hoe u deze informatie kunt weergeven.
  2. Wanneer u de client-lijst hebt gevonden, kunt u het Access Point vinden door het LAN MAC-adres op het label aan de onderzijde van het Access Point te vergelijken met die in de lijst. Schrijf het IP-adres van het Access Point op voor toekomstig gebruik.
  3. Open een webbrowser, voer het IP-adres van het Access Point in en druk vervolgens op Enter. Hiermee wordt de webinterface van het Access Point geopend. Controleer of alle verbindingsinformatie correct is voor het netwerk waarmee het Access Point is verbonden. Indien u geen verbinding tot stand kunt brengen met het Access Point, dient u te controleren of het goed is aangesloten.