De webinterface van het Wireless MAXg Access Point reageert niet, maar ik kan wel toegang krijgen tot het internet.

Mogelijke oplossing:

Controleer of u het juiste IP-adres voor het access point hebt ingevoerd in uw webbrowser.

Mogelijke oplossing:

Als de webinterface niet meer reageert, koppelt u de voedingsadapter los en sluit u deze weer aan op het Wireless MAXg Access Point. Het Wireless MAXg Access Point wordt dan opnieuw gestart.

Mogelijke oplossing:

Als u dan nog steeds niet kunt communiceren met de webinterface, houdt u de knop RESET vijf tot tien seconden ingedrukt. De standaardinstellingen van het Wireless MAXg Access Point worden dan weer hersteld. Als u persoonlijke configuratie-instellingen gebruikt, dient u de wijzigingen opnieuw aan te brengen of uw instellingen te herstellen indien u over een back-upbestand beschikt.

Terug naar de pagina Problemen oplossen