Nadat ik de instellingen heb gewijzigd, kan mijn computer geen draadloze verbinding tot stand brengen met het Wireless MAXg Access Point.

Mogelijke oplossing:

Als u het MAC-adres controleert in het configuratiehulpmiddel van uw draadloze kaart of adapter, kunt u vaststellen of u verbinding probeert te maken met het juiste Wireless MAXg Access Point. Het WLAN MAC-adres staat op het label aan de onderzijde van het Wireless MAXg Access Point. Controleer of de juiste opties voor de coderingstekenreeks en codering zijn ingesteld. Als u de configuratie-instellingen van het Wireless MAXg Access Point hebt gewijzigd, dient u ook de instellingen van iedere op dit netwerk aangesloten Wireless PC Card of PCI Adapter te wijzigen. De instellingen van de Wireless PC Cards of de PCI Adapters moeten overeenkomen met de nieuwe instellingen van het Wireless MAXg Access Point.