Ik kan geen verbinding maken met de webinterface van het Wireless MAXg Access Point.

Mogelijke oplossing:

Controleer of alle Ethernet-kabels en het stroomsnoer juist zijn aangesloten.

Mogelijke oplossing:

Controleer of er een IP-adres is toegewezen aan het Wireless MAXg Access Point. Voer de stappen in Problemen met de ping-procedure oplossen uit. Het Wireless MAXg Access Point moet op de juiste wijze zijn verbonden met een netwerkapparaat, bij voorkeur een router. Dynamic Host Configuration Protocol (DHCP) moet zijn ingeschakeld op het netwerk opdat er een IP-adres wordt toegewezen aan het Wireless MAXg Access Point. Als u een ping kunt verzenden naar het Wireless MAXg Access Point, voert u de volgende mogelijk oplossing uit om uw browserinstellingen te controleren.

Mogelijke oplossing:

U dient de verbindingsinstelling van uw webbrowser te controleren. Controleer ook of de functie HTTP Proxy van uw webbrowser is uitgeschakeld. Met deze procedure zorgt u ervoor dat de webbrowser de configuratiepagina's van het Wireless MAXg Access Point kan lezen. Start uw webbrowser.

Gebruikers van Internet Explorer:

1. Klik op Extra, Internet-opties en op het tabblad Verbindingen.
  2. Selecteer Nooit een verbinding kiezen, klik op Toepassen en vervolgens op OK.
  3. Klik nogmaals op Extra en op Internet-opties.
  4. Klik op het tabblad Verbindingen en op de knop LAN-instellingen.
  5. Schakel alle selectievakjes uit en klik op OK.
  6. Klik op OK om het venster Internet-opties te sluiten.

Gebruikers van Netscape Navigator:

1. Gebruikers van Netscape Navigator: klik op Bewerken, Voorkeuren en dubbelklik op Geavanceerd in het venster Categorie.
  2. Klik op Proxy's, selecteer Directe verbinding met het Internet en klik op OK.
  3. Klik nogmaals op Bewerken en klik op Voorkeuren.
  4. Dubbelklik bij Categorie op Geavanceerd en klik op Proxy's.
  5. Selecteer Directe verbinding met het Internet en klik op OK.