Εισαγωγή

Το U.S. Robotics Wireless MAXg Access Point είναι η ενιαία λύση για όλες τις ανάγκες ασύρματης επικοινωνίας του σπιτιού ή της επιχείρησής σας. Η τεχνολογία MAXg παρέχει τη μέγιστη εμβέλεια 802.11g του τομέα, προσφέροντας έτσι άριστη ασύρματη σύνδεση των επιτραπέζιων και φορητών υπολογιστών, καθώς και των άλλων ασύρματων συσκευών. Η τεχνολογία MAXg παρέχει επίσης τη μέγιστη δυνατή ταχύτητα, έως 125 Mbps, και επιτρέπει τη γρήγορη και αποδοτική μεταφορά μεγάλων αρχείων (mp3, ψηφιακές φωτογραφίες, ψηφιακά βίντεο) διαμέσου του δικτύου σας. Επιπλέον, με την τεχνολογία MAXg το δίκτυό σας προστατεύεται, χάρη στη σειρά δυνατοτήτων μέγιστης ασφάλειας, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται το τείχος προστασίας Stateful Packet Inspection, για προστασία από την εισβολή στο δίκτυο, προστασία Wi-Fi Protected Access (WPA), WPA2/802.11i (κρυπτογράφηση AES), έλεγχος διευθύνσεων MAC και πολλές άλλες.

Και, για να εξασφαλίσει την απλή και εύκολη εγκατάσταση, η U.S. Robotics δημιούργησε τον οδηγό εγκατάστασης SureStart. Ο οδηγός SureStart σάς καθοδηγεί κατά την εγκατάσταση οποιασδήποτε κάρτας PC, προσαρμογέα PCI, προσαρμογέα USB ή σημείου πρόσβασης MAXg με απλά, διαδοχικά βήματα. Επιπλέον, ο οδηγός SureStart παρέχει σαφή καθοδήγηση για τις ρυθμίσεις ασφάλειας του ασύρματου δικτύου σας. Η κοινή χρήση των συνδέσεων στο Διαδίκτυο, με απόλυτη ασφάλεια, είτε ασύρματα είτε ενσύρματα, είναι πλέον πανεύκολη.

Τι χρειάζεστε για να ξεκινήσετε

Όψεις του προϊόντος

Πρόσοψη


Λυχνία LED ρεύματος: Αυτή η λυχνία LED ανάβει με πράσινο χρώμα όταν η μονάδα λειτουργεί. Αυτή η λυχνία αναβοσβήνει με πράσινο χρώμα κατά την επανεκκίνηση ή την επαναφορά.


Λυχνία LED ασύρματης σύνδεσης: Αυτή η λυχνία LED ανάβει με πράσινο χρώμα όταν διατίθεται ασύρματη σύνδεση και αναβοσβήνει κατά την ασύρματη μετάδοση δεδομένων. Αυτή η λυχνία δεν ανάβει όταν δεν διατίθεται ασύρματη σύνδεση.


Ethernet LED: Αυτή η λυχνία LED ανάβει με πράσινο χρώμα όταν υπάρχει συνδεδεμένη συσκευή. Αυτή η λυχνία αναβοσβήνει όταν υπάρχει δραστηριότητα WAN.Πίσω όψη

Θύρα κεραίας: Σε αυτή τη θύρα συνδέεται η παρεχόμενη κεραία.

LAN : Η θύρα LAN RJ-45 χρησιμοποιείται για τη σύνδεση του Wireless MAXg Access Point με ευρυζωνικό μόντεμ ή με μια συσκευή δικτύωσης με δυνατότητες δρομολόγησης.

Κουμπί RESET: Για να επαναφέρετε τις εργοστασιακά προκαθορισμένες ρυθμίσεις, χρησιμοποιήστε ένα συνδετήρα για να πιέσετε και να κρατήσετε πατημένο το κουμπί RESET επί πέντε έως δέκα δευτερόλεπτα. Εάν το κουμπί RESET πατηθεί επί διάστημα μικρότερο από πέντε δευτερόλεπτα, ο Wireless MAXg Access Point θα επανεκκινηθεί. Εάν επαναφέρετε τις εργοστασιακά προκαθορισμένες ρυθμίσεις, το Wireless MAXg Access Point θα χάσει όλες τις προηγούμενες προσαρμοσμένες ρυθμίσεις σας.

5VDC: Αυτή η θύρα σύνδεσης προορίζεται για το καλώδιο τροφοδοσίας του Wireless MAXg Access Point.

R46.0864.00
αναθ. 1 03/05