Min Wireless MAXg Access Point visas inte när jag söker efter den med ett trådlöst nätverkskort.

Möjlig lösning:

Du kanske använder en dator som är på för långt avstånd från Wireless MAXg Access Point. Försök att flytta närmare Wireless MAXg Access Point och upprepa sökningen.

Möjlig lösning:

Öppna det webbaserade gränssnittet till åtkomstpunkten, klicka på fliken Wireless (trådlöst) och kontrollera att kryssrutan för Broadcast network name (sänd nätverksnamn) är markerad. Om nätverksnamnet inte sänds ut visas inte åtkomstpunkten när du utför en platsöversikt.

Möjlig lösning:

Wireless MAXg Access Point och klienterna kanske använder olika 54g-lägen. Om Wireless MAXg Access Point är inställd på enbart 802.11b eller enbart 802.11g, måste alla trådlösa klienter hantera det angivna läget. Du ställer in 54g-läget på fliken Wireless (trådlöst) under Transmission (överföring).