Det webbaserade användargränssnittet för Wireless MAXg Access Point svarar inte men jag kan ändå ansluta till Internet.

Möjlig lösning:

Se till att du anger korrekt IP-adress för åtkomstpunkten i webbläsaren.

Möjlig lösning:

Om det webbaserade användargränssnittet slutar svara kopplar du ur och sätter tillbaka strömförsörjningsenheten för Wireless MAXg Access Point. Då startas Wireless MAXg Access Point om.

Möjlig lösning:

Om det fortfarande inte går att kommunicera med det webbaserade användargränssnittet trycker du på RESET-knappen och håller den nedtryckt i fem till tio sekunder. Fabriksinställningarna för Wireless MAXg Access Point återställs. Om du gjort några personliga konfigurationsinställningar måste du göra ändringarna igen eller återställa inställningarna om du skapat en säkerhetskopieringsfil.