Jag kan inte skapa en trådlös anslutning till Wireless MAXg Access Point.

Möjlig lösning:

Kontrollera att Wireless MAXg PC Card, PCI-adaptern eller USB-adaptern har ställts in på läget Infrastructure (infrastruktur). Kontrollera att du använder samma nätverksnamn (SSID) och säkerhetsinformation som för Wireless MAXg Access Point. I dokumentationen till de trådlösa PC Card-korten, PCI- och USB-adaptrarna finns instruktioner för hur du ändrar dessa inställningar.