Jag kan inte kommunicera med Wireless MAXg Access Point.

Möjlig lösning:

Kontrollera att Wireless MAXg PC Card, PCI-adaptern eller USB-adaptern har ställts in på läget Infrastructure (infrastruktur). Kontrollera att du använder samma nätverksnamn (SSID) och säkerhetsinformation som för Wireless MAXg Access Point. I dokumentationen till de trådlösa PC Card-korten, PCI- och USB-adaptrarna finns instruktioner för hur du ändrar dessa inställningar.

Möjlig lösning:

Wireless MAXg Access Point kanske inte har tilldelats en giltig IP-adress i nätverket. Om IP-adressen är inställd på Dynamic (dynamisk) måste du se till att åtkomstpunkten är ansluten till en nätverksenhet med DHCP aktiverat. Om åtkomstpunkten inte är ansluten till en nätverksenhet med DHCP aktiverat blir den inte tilldelad någon IP-adress och då kan du inte ansluta till den. Om du använder statisk IP-adress kontrollerar du att den använder samma nätmask som datorns IP-adress. Mer information om hur du ändrar IP-adress finns i avsnittet LAN i kapitlet Webbaserat användargränssnitt i den här användarhandboken.

Möjlig lösning:

Wireless MAXg Access Point kanske inte svarar. Försök med att dra ut strömkabeln och sätta i den igen.

Möjlig lösning:

Wireless MAXg Access Point kanske inte svarar. Försök att återaktivera Wireless MAXg Access Point genom att återställa fabriksinställningarna. Om du återställer fabriksinställningarna förlorar du de anpassade inställningar som gjorts för Wireless MAXg Access Point. Håll RESET-knappen nedtryckt i fem till tio sekunder. Om du gjort några personliga konfigurationsinställningar måste du göra ändringarna igen eller återställa inställningarna om du skapat en säkerhetskopieringsfil.