Jag använder ett annat operativsystem än Windows och behöver konfigurera Wireless MAXg Access Point.

Möjlig lösning:

Wireless MAXg Access Point använder en Windows-baserad installation. Användare av andra operativsystem än Windows bör utföra följande steg för att konfigurera åtkomstpunkten.

1. Den nätverksenhet som åtkomstpunkten är ansluten till har förmodligen något slags webbaserat användargränssnitt där du kan se en lista över klienterna. Läs mer i dokumentationen till nätverksenheten om hur du visar den här informationen.
  2. När du har hittat listan över klienter kan du lokalisera åtkomstpunkten genom att jämföra den LAN-MAC-adress som sitter på undersidan av åtkomstpunkten med dem som visas i listan. Skriv ned IP-adressen till åtkomstpunkten för framtida bruk.
  3. Starta en webbläsare, ange IP-adressen till åtkomstpunkten och tryck på Enter. Då öppnas det webbaserade användargränssnittet till åtkomstpunkten. Kontrollera att all anslutningsinformation för nätverket som åtkomstpunkten är ansluten till är korrekt. Om du inte kan ansluta till åtkomstpunkten bör du se till att alla anslutningar är säkra och korrekta.