Datorn upprättar inte någon trådlös anslutning till Wireless MAXg Access Point efter att jag har ändrat inställningarna.

Möjlig lösning:

Öppna konfigurationsverktyget för ditt trådlösa nätverkskort och kontrollera att du ansluter till rätt Wireless MAXg Access Point genom att verifiera WLAN-MAC-adressen. WLAN-MAC-adressen anges på etiketten under Wireless MAXg Access Point. Kontrollera att rätt lösenord och krypteringsalternativ används. Om du ändrat inställningarna i konfigurationen av Wireless MAXg Access Point måste du även ändra inställningarna för alla trådlösa PC Card, PCI-kort eller USB-adaptrar som ansluter till det här nätverket. Inställningarna för de trådlösa PC Card-korten måste motsvara de nya inställningarna för Wireless MAXg Access Point.