Instellingen voor het Local Area Network (LAN)

Op de pagina LAN (LAN) kunt u de Local Area Network (LAN)-instellingen van het access point bekijken en aanpassen. Deze instellingen zijn alleen van toepassing op uw lokale netwerk.

IP-adres

U kunt het IP-adres op Dynamic (Dynamisch) en Static (Statisch) instellen.

Als u het IP-adres van het access point wijzigt, dient u mogelijk de draadloze apparaten opnieuw op te starten nadat u eerst het access point met het nieuwe IP-adres opnieuw hebt opgestart.