Σύνδεση ασύρματης συσκευής

Με Wi-Fi Protected Setup™

Ανατρέξτε στην τεκμηρίωση της ασύρματης συσκευής σας, για να προσδιορίσετε εάν μπορεί να συνδεθεί στο με τη χρήση Wi-Fi Protected Setup (WPS). Οι συσκευές WPS χρησιμοποιούν κουμπί ή κωδικό PIN για σύνδεση στο δίκτυο. Ανατρέξτε στην τεκμηρίωση της ασύρματης συσκευής σας για να προσδιορίσετε ποια μέθοδο χρησιμοποιεί η συσκευή για σύνδεση στο δρομολογητή, καθώς και πώς να εντοπίσετε το κουπί ή τον κωδικό PIN για τη συσκευή.

  1. Να είστε έτοιμοι να εκκινήσετε το WPS στην ασύρματη συσκευή σας.
  2. Συνδεθείτε ως χρήστης στις σελίδες διαμόρφωσης του σημείου πρόσβασης.

  3. Στη σελίδα Status (Κατάσταση), κάντε κλικ στο Add wireless device (Προσθήκη ασύρματης συσκευής).

  4. Έχετε τις παρακάτω επιλογές:

Η ασύρματη συσκευή ανιχνεύει τις ρυθμίσεις ασφαλείας ασύρματου δικτύου του σημείου πρόσβασης και αποκαθιστά μια ασφαλή ασύρματη σύνδεση με το δίκτυο.

Χωρίς Wi-Fi Protected Setup

Εάν η ασύρματη συσκευή σας δεν υποστηρίζει WPS ή εάν θέλετε να συνδέσετε τη συσκευή στο σημείο πρόσβασης μη αυτόματα, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  1. Βεβαιωθείτε ότι η ασύρματη συσκευή που πρόκειται να συνδεθεί στο δίκτυο έχει ρυθμιστεί σε λειτουργία υποδομής. Για οδηγίες σχετικά με τον τρόπο αλλαγής των ρυθμίσεων ασύρματης λειτουργίας της συσκευής που διαθέτετε, ανατρέξτε στην τεκμηρίωσή της.
  2. Ρυθμίστε το όνομα δικτύου ή το SSID στις ρυθμίσεις της ασύρματης συσκευής στο όνομα δικτύου που χρησιμοποιείται στο σημείο πρόσβασης. Μπορείτε να βρείτε το όνομα δικτύου για το σημείο πρόσβασης στη σελίδα Status (Κατάσταση).
  3. Βεβαιωθείτε ότι οι ρυθμίσεις ασφαλείας ασύρματου δικτύου για τη συσκευή ασύρματου δικτύου αντιστοιχούν με εκείνες που ρυθμίσατε στο σημείο πρόσβασης. Μπορείτε να βρείτε τις ρυθμίσεις ασφαλείας ασύρματου δικτύου για το σημείο πρόσβασης στη σελίδα Status (Κατάσταση). Για οδηγίες σχετικά με την αλλαγή των ρυθμίσεων ασφαλείας της ασύρματης συσκευής που διαθέτετε, ανατρέξτε στην τεκμηρίωσή της.