Vezeték nélküli eszköz csatlakoztatása

Wi-Fi Protected Setup™ (WPS) funkcióval

A vezeték nélküli eszköz dokumentációja alapján határozhatja meg, hogy az csatlakoztatható-e a Wi-Fi Protected Setup funkcióval a következőhöz: . A WPS-eszközök nyomógomb vagy PIN-kód segítségével kapcsolódnak a hálózathoz. A vezeték nélküli eszköz dokumentációja alapján határozhatja meg, melyik módszert használja az eszköz, illetve hol található az eszköz nyomógombja vagy PIN-kódja.

  1. Készüljön fel a WPS indítására a vezeték nélküli készüléken.
  2. Log in (Bejelentkezés) a hozzáférési pont beállítási oldalaira.

  3. A Status (Állapot) lapon kattintson az Add wireless device (Vezeték nélküli eszköz hozzáadása) lehetőségre.

  4. Tegye a következők egyikét:

A vezeték nélküli eszköz felismeri a hozzáférési pont vezeték nélküli biztonsági beállításait, és biztonságos vezeték nélküli kapcsolatot hoz létre a hálózattal.

Wi-Fi Protected Setup™ (WPS) funkció nélkül

Ha a vezeték nélküli eszköz nem támogatja a WPS használatát, vagy ha manuálisan szeretne csatlakozni a hozzáférési pontra, tegye a következőt:

  1. Győződjön meg arról, hogy a hálózathoz kapcsolni kívánt vezeték nélküli eszköz infrastruktúra üzemmódra van állítva. Azt, hogy a vezeték nélküli eszköz módját miként lehet átváltani, az eszköz dokumentációja ismerteti.
  2. A vezeték nélküli eszköz beállításaiban állítsa be a hozzáférési pont által használt hálózatnevet vagy SSID-értéket. A hozzáférési pont hálózatneve a Status (Állapot) oldalon található.
  3. Ügyeljen arra, hogy a vezeték nélküli eszköz vezeték nélküli biztonsági beállításai egyezzenek meg a hozzáférési pont beállításaival. A hozzáférési pont vezeték nélküli biztonsági beállításai a Status (Állapot) oldalon találhatók. Azt, hogy a vezeték nélküli eszköz vezeték nélküli biztonsági beállításait miként lehet módosítani, az eszköz dokumentációja ismerteti.