Eszközbeállítások

A hozzáférési pont beállítási oldalain a Device (Eszköz) oldal teszi lehetővé, hogy a hozzáférési pont néhány alapvető beállítását végrehajtsa és adminisztratív feladatokat lásson el.

Universal Plug-n-Play (Univerzális Plug-n-Play)

Válassza ki az Universal Plug-n-Play (Univerzális Plug-n-Play) opciót az univerzális Plug-N-Play engedélyezéséhez, vagy törölje a kijelölést a funkció letiltásához. Miután módosította ezt a beállítást, kattintson a Save (Mentés) lehetőségre, hogy a hozzáférési pont alkalmazza az új beállításokat.

Reboot Access Point (A hozzáférési pont újraindítása)

Ha a hozzáférési pont nem megfelelően működik, a Reboot (Újraindítás) elemre kattintva újraindíthatja a hozzáférési pontot.

Upgrade Access Point (A hozzáférési pont frissítése)

Megeshet, hogy a USRobotics weboldalán készülékszoftver-frissítések találhatóak, amelyekkel új vagy továbbfejlesztett funkciókkal bővítheti készülékét. Ha problémákat tapasztal készülékével, ellenőrizheti állnak-e rendelkezésre készülékszoftver-frissítések.

  1. Kattintson a Check for Update (Frissítés keresése) feliratra, hogy a www.usr.com oldalon frissítéseket keressen, és mentse el a készülékszoftver-fájlt számítógépére.

  2. Kattintson a Browse (Böngésző) feliratra az új készülékszoftver-fájlok kereséséhez és kiválasztásához.

  3. Kattintson az Upgrade (Frissítés) feliratra a frissítés elkezdéséhez.

    A frissítés során előfordulhat, hogy a hozzáférési pont lekapcsolódik az internetről, majd újra kapcsolódik. A folyamat befejeztével figyelmeztetést kap, hogy jelentkezzen vissza a hozzáférési pontra.

    Akkor látnia kell az új készülékszoftver-verziót a Status (Állapot) oldalon. Ha nem látja, ismételje meg a frissítési eljárást.

Back Up Settings (Beállítások biztonsági mentése)

Bármikor elvégezheti a hozzáférési aktuális beállításainak biztonsági mentését egy biztonsági másolat fájlba, például mielőtt jelentős változásokat hajtana végre a hozzáférési pont beállításaiban, vagy miután sikeresen alkalmazott módosításokat.

Beállítások mentéséhez:

  1. Válassza a Back Up (Biztonsági mentés) feliratot.

  2. Megjelenik egy ablak. Kattintson a Save (Mentés) gombra.

  3. Keresse meg a biztonsági másolat kívánt helyét, és kattintson a Save (Mentés) gombra.

Restore Settings (Beállítások visszaállítása)

Ha bármikor elveszíti a beállításait, vagy a beállításai megváltoznak és a hozzáférési pont nem működik megfelelően, a biztonsági másolat fájlból bármikor visszaállíthatja a mentett beállításokat. Ha nem készített biztonsági másolatot, lehet hogy az eredeti gyári beállításokat kell visszaállítani.

  1. Keresse ki, hova van elmentve a biztonsági másolat fájl, és kattintson az Open (Megnyitás) feliratra.

  2. A hozzáférési pont beállítási oldalán kattintson a Restore (Visszaállítás) feliratra.

Factory Settings (Gyári beállítások)

Kattintson a Reload (Újratöltés) feliratra a hozzáférési pont gyári alapbeállításainak visszaállításához. Amikor visszaállítja a gyári alapbeállításokat, minden aktuális beállítás elvész. Ha elfelejtette a hozzáférési pont jelszavát, vissza kell állítania a gyári alapbeállításokat a hozzáférési ponton lévő Reset (Visszaállítás) gombbal, és azután újra kell telepítenie a hozzáférési pontot.

Visszaállíthatja a gyári alapbeállításokat a hozzáférési ponton lévő Reset (Visszaállítás) gombbal is. Nyomja be és tartsa nyomva 10 másodpercig a hozzáférési ponton lévő Reset (Visszaállítás) gombot.