A USRobotics átfogó megoldás az otthoni felhasználók és a kivállalkozások vezeték nélküli kapcsolódási igényeinek kielégítésére. A MAXg technológia az iparban a legjobb, 802.11g hatótávolságot nyújtja, optimális vezeték nélküli kapcsolatot kínálva asztali számítógéphez, laptophoz és egyéb vezeték nélküli eszközökhöz. A MAXg biztosítja a legnagyobb sebességet is – akár 125 Mbps-ig –, amelynek segítségével a hálózaton gyorsan és hatékonyan vihetők át nagyméretű fájlok, például MP3-, digitális fotó- és digitális videofájlok. A MAXg maximális biztonsági funkciócsomagjának köszönhetően, beleértve többek között a Wi-Fi Protected Setup™ (WPS) funkciót, a hálózatot a behatolás ellen védő Stateful Packet Inspection tűzfalat, a Wi-Fi Protected Access (WPA és WPA2) protokollt, a WPA2/802.11i, TKIP- és AES-titkosítást és a MAC-cím hitelesítését, hálózata biztonságban lesz.

Rendszerkövetelmények

A készülék kijelzői

Előlap

Felirat Név Állapot Esemény
Tápellátás Nem világít Nincs tápfeszültség.
Világít Van tápfeszültség.
WLAN
(Vezeték nélküli hálózat)
Nem világít A vezeték nélküli kapcsolat tiltott
Világít A vezeték nélküli kapcsolat engedélyezett.
Villog Adatok küldése és fogadása
LAN Nem világít Nincs LAN-kapcsolat.
Világít Létrejött a LAN-kapcsolat
Villog Adatok küldése és fogadása

Hátlap

Elem Funkció
Antenna csatlakoztatása a hozzáférési ponthoz
LAN Hozzáférési pont csatlakoztatása a hálózati eszközhöz.
Reset

A hozzáférési pont újraindítása vagy a gyári alapbeállítások visszaállítása a hozzáférési ponton.

  • A hozzáférési pont újraindításához az adott beállítások módosítása nélkül nyomja meg, és tartsa nyomva 1 másodpercig a Reset gombot.

  • A hozzáférési pont gyári alapbeállításainak visszaállításához nyomja meg, és tartsa lenyomva a Reset gombot 10 másodpercre.

9VDC Hálózati adapter csatlakoztatása a hozzáférési ponthoz.

 

R46.1970.00
rev 0.7 08/07